Vår aller kraftigste

elektroniske sigarett

Stort 650 mah batteri

Klar til bruk

Stor tank

JC Silver Big er en kraftig e-sigarett med stort batteri og stor tank - som varer lenge. Du kommer ikke nærmere ekte sigarett-røyk enn med JC Silver Big. Vi tilbyr deg e-røyk som er deilig og fyldig, akkurat som du er vant til fra tobakksigaretter - men uten 4000 giftstoffer.

FJC17EUA

JC Silver Big er et naturlig valg for deg som ønsker å trappe ned eller slutte med røyking. Mens en vanlig sigarett inneholder over 4000 giftstoffer, inneholder JC Silver Big kun nikotin. Som bruker vil du fortsatt få i deg nikotin, men ikke tjæren som er tobakksrøykingens mest kreftfremkallende bestanddel. Vi tilbyr deg en e-røyk som er deilig og fyldig, akkurat som du er vant til fra den vanlige tobakksigaretten.

Jeg er over 18 år og ønsker å bestille en gratis JC Silver Big e-sigarett. Porto kr 89 tilkommer.

Etter gratispakken får du hver 20. dag tilsendt hele 15 nye tankere for kun kr 349,- fraktfritt levert. Du binder deg ikke til noe og kan når som helst endre eller si opp abonnementet.

Hvor skal vi sende din gratis JC Silver Big e-sigarett?

E-sigaretter er 95% mindre skadelig enn røyk

Den elektroniske sigaretten er spådd å bli den store forbrukerstyrte helse-revolusjonen. Den er som skapt for den som ønsker å trappe ned eller slutte med røyking, samtidig som den ikke sjenerer omgivelsene rundt seg. Si farvel til:

• farlige giftstoffer

• farlig tjære og røyk

• gule tenner

• røykehoste

• et hjem som stinker

• å sjenere andre mennesker

... i tillegg sparer du 1000-vis av kroner!

En e-sigarett er den absolutt mest effektive veien til et liv uten tobakk. Faktisk har våre kunder hele 95 prosent sjanse for å slutte å røyke.

GRATIS